FAQ’s

Heb je vragen? Hieronder vind je een overzicht met de meest gestelde vragen. Misschien zit jouw vraag er ook tussen. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op.

Dit is hét event voor de planners en WFM professionals, boordevol met interessante sessies, workshops en goede sprekers. Al deze kennis zorgt dat je weer helemaal up to date bent in de wereld van planning en workforce management. Geniet van heerlijk eten, drinken en entertainment in een gezellige festival setting, echt even weg uit de waan van de dag. En natuurlijk is er ook ruimte om met collega’s en vakgenoten bij te praten.

Het is een congres in festival setting met verschillende tenten, vandaar de naam congrestival. Dus het gehele congres vindt op het buitenterrein van landgoed Zonheuvel plaats. Alle presentaties en workshops vinden plaats in diverse tenten.

Casual, de opzet van het event is een festival dus houd (mbt schoeisel) rekening met verschillende soorten ondergrond (grint, gras, steen).

Het WFM Congres is het grootste evenement op het gebied van planning & wfm. Er zullen zo’n 500 personen deelnemen.

Op het Landgoed Zonheuvel in Doorn, zie ook pagina Locatie

Jazeker. Wij bieden een diversiteit aan producten waarbij standaard al met veel dieetwensen wordt rekening gehouden. Mocht je een speciaal dieet volgen of allergie hebben, dan verzoeken we je om dit te laten weten via: .

Landgoed Zonheuvel is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Zie voor de route de pagina: locatie

Het congres is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Amersfoort CS of treinstation Maarn, rijdt buslijn 82 (uitstappen halte Maarten Maartenshuis).

Het landgoed beschikt over voldoende en noodzakelijke faciliteiten voor mindervaliden. We hebben aparte parkeerplaatsen en invalide-toiletten. Het congres is echter wel in tenten (met vlonders). De paden daarnaartoe zijn van grint of gras.

Dit congres moet je echt beleven. Hierom wordt het niet online aangeboden.

Gezien de exclusiviteit is het aantal sponsormogelijkheden beperkt! Neem voor de mogelijkheden contact op via .

Tickets:

Om een hoog niveau aan kwaliteit en beleving op het WFM Congres te bieden, wordt een bijdrage in deze kosten gevraagd.

Ja dat kan. De tickets zijn op naam.

Ja, bij het afrekenen kun je kiezen voor iDeal, creditcard of op rekening De factuur ontvang je binnen enkele dagen per mail.

Indien het evenement als gevolg van overmacht door Vlirdens wordt geannuleerd voordat het is aangevangen, zal Vlirdens het aankoopbedrag restitueren.

Restitutie vindt uiterlijk binnen twaalf weken na de datum van annuleren plaats. Indien het evenement als gevolg van overmacht door Vlirdens wordt verplaatst, zal Vlirdens het aankoopbedrag restitueren indien de klant op die nieuwe datum niet aanwezig kan zijn. Dit kan per mail worden aangevraagd

Tickets zijn op naam. Je mag het ticket echter doorgeven aan iemand anders als de organisatie van het WFM Congres hiervan op de hoogte wordt gesteld.

T.b.v. de nieuwe tenaamstelling kunnen de oude- en nieuwe gegevens worden doorgegeven via . De benodigde gegevens zijn de oude- en nieuwe deelnemer zijn: voor- en achternaam – bedrijfsnaam – e mail – telefoonnummer

Het ticket moet uiterlijk 12u voor aanvang zijn gekocht. Aan de ingang worden geen tickets verkocht

De aanschaf van tickets is onherroepelijk. Eenmaal verkochte tickets kunnen door de organisatie van het WFM Congres niet worden gerestitueerd. In het geval dat je zelf niet op het WFM Congres aanwezig kunt zijn, mag het ticket wel doorgegeven worden onder voorwaarde dat de organisatie van het WFM Congres hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dit kan via info@wfmcongres.nl.

WFM Congres

Design © 2023 Vlirdens