.

FAQ’s

Heb je vragen? Hieronder vind je een overzicht met de meest gestelde vragen. Misschien zit jouw vraag er ook tussen. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op.

Dit is hét event voor de planners en WFM professionals, boordevol met interessante sessies, workshops en goede sprekers. Al deze kennis zorgt dat je na 11 mei weer helemaal up to date bent in de wereld van Workforce Management. Geniet van heerlijk eten, drinken en entertainment in een gezellige festival setting, echt even weg uit de waan van de dag. En natuurlijk is er ook ruimte om met collega’s en vakgenoten bij te praten. En bovenop dit alles is het congres officieel erkent door WFMA. Als lid van de beroepsvereniging ontvang je voor deelname twee PE-punten per bijgewoonde congresdag.

Het is een congres in festival setting met verschillende tenten, vandaar de naam congrestival. Dus het gehele congres vindt op het buitenterrein van landgoed Zonheuvel plaats. Alle presentaties en workshops vinden plaats in diverse tenten.

Casual-chique, de opzet van het event is een festival dus houd (mbt schoeisel) rekening met verschillende soorten ondergrond (grint, gras, steen).

Door de festival opzet kunnen we veel mensen op een verantwoorde wijze ontvangen. Voor kwaliteit en intimiteit kiezen we er echter voor het aantal inschrijvingen te limiteren

Op het Landgoed Zonheuvel in Doorn, zie ook pagina Locatie

Dagprogramma is van 9:00 – 19:00

Mocht je een speciaal dieet volgen of allergie hebben, dan verzoeken we je om dit te laten weten via: .

Landgoed Zonheuvel is gemakkelijk bereikbaar met de auto of motor. Zie voor de route de pagina: locatie

Het congres is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Amersfoort CS of treinstation Maarn, rijdt buslijn 82 (uitstappen halte Maarten Maartenshuis).

Het landgoed beschikt over voldoende en noodzakelijke faciliteiten voor mindervaliden. We hebben aparte parkeerplaatsen en invalide-toiletten en een rolstoelvriendelijke entree. Mocht u minder valide zijn dan graag even contact opnemen via . Zodat eventuele juiste maatregels getroffen kunnen worden.

Dit congres moet je echt beleven. Hierom wordt het niet online aangeboden.

Gezien de exclusiviteit is het aantal sponsormogelijkheden beperkt! Neem voor de mogelijkheden contact op via .

Tickets:

Om een hoog niveau aan kwaliteit en beleving op het WFM Congres te bieden, wordt een bijdrage in deze kosten gevraagd.

Ja dat kan. De tickets zijn op naam.

Wanneer je betaalt met iDeal of met creditcard ontvang je direct daarna de factuur. Indien je kiest voor Bankoverschrijving, ontvang je direct een bestelbevestiging. De factuur ontvang je in dat geval binnen 2 dagen.

Indien het evenement als gevolg van overmacht door Vlirdens wordt geannuleerd voordat het is aangevangen, zal Vlirdens het aankoopbedrag restitueren.

Restitutie vindt uiterlijk binnen twaalf weken na de geannuleerde datum plaats. Indien het evenement als gevolg van overmacht door Vlirdens wordt verplaatst, zal Vlirdens het aankoopbedrag restitueren indien de klant op die nieuwe datum niet aanwezig kan zijn. Hiervoor is een schriftelijke annulering nodig.

Tickets zijn op naam. Je mag het ticket echter doorgeven aan iemand anders als de organisatie van het WFM Congres hiervan op de hoogte wordt gesteld.

T.b.v. de nieuwe tenaamstelling kunnen de oude- en nieuwe gegevens worden doorgegeven via . De benodigde gegevens zijn de oude- en nieuwe deelnemer zijn: voor- en achternaam – bedrijfsnaam – e mail – telefoonnummer

Het ticket moet uiterlijk 10 mei zijn gekocht. Aan de ingang worden geen tickets verkocht

Indien je positief bent bevonden of Corona gerelateerde klachten hebt, wordt je verzocht om thuis te blijven. Het ticket mag worden overgedragen wanneer de organisatie op de hoogte wordt gesteld.

Design effectgroep* / © 2023 Vlirdens