Algemene voorwaarden

Met het kopen van een ticket voor het Vlirdens WFM Congres ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hieronder staan de belangrijkste opgesomd. De volledige voorwaarden kun je hier bekijken en downloaden.

  • Met jouw registratie voor het WFM Congres geef je toestemming voor het ontvangen van informatie met betrekking tot het evenement per e-mail of telefonisch.
  • Met het betreden van het WFM Congres geef je Vlirdens toestemming je vast te leggen door onze video- en fotografen. De opnames worden gemaakt in opdracht van Vlirdens en gebruikt voor interne en externe doeleinden. Alle rechten voorbehouden aan Vlirdens.
  • De overeenkomst inzake het bezoeken van een evenement tussen Vlirdens en de klant komt tot stand op het moment dat de klant een toegangsbewijs voor het evenement koopt via de officiële website van het Vlirdens WFM Congres: wfmcongres.nl
  • Het toegangsbewijs ontvangt deelnemer direct na bestelling echter is pas geldig zodra het verschuldigde bedrag is voldaan (via IDeal, Creditcard of bankoverschrijving).
  • Een toegangsbewijs bestaat uit een e-ticket dat is verkregen via de online ticketshop.
  • De aanschaf van tickets is onherroepelijk. Eenmaal gekochte tickets kunnen door de organisatie van het WFM Congres niet worden gerestitueerd. In het geval je zelf niet op het WFM Congres aanwezig kunt zijn, mag het ticket worden doorgegeven onder voorwaarde dat de organisatie van het WFM Congres hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dit kan via info@wfmcongres.nl.
WFM Congres

Copyright Vlirdens  2024 ©