.

Algemene voorwaarden

Door het kopen van een ticket voor het Vlirdens WFM Congres 2023 wordt er akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Hieronder staan de belangrijkste opgesomd. De volledige voorwaarden kun je hier bekijken en downloaden.

  • Met jouw registratie voor het WFM Congres op 11 mei 2023 geef je toestemming voor het ontvangen van informatie met betrekking tot het evenement per e-mail of telefonisch.
  • Met het betreden van het WFM Congres geef je Vlirdens toestemming je vast te leggen door onze video- en fotografen. De opnames worden gemaakt in opdracht van Vlirdens en gebruikt voor interne en externe doeleinden. Alle rechten voorbehouden aan Vlirdens.
  • De overeenkomst inzake het bezoeken van een evenement tussen Vlirdens en de klant komt tot stand op het moment dat de klant een toegangsbewijs voor het evenement koopt via de officiële website van het Vlirdens WFM Congres 2023 – wfmcongres.nl
  • Dit toegangsbewijs wordt pas verkregen zodra het verschuldigde bedrag is voldaan (via IDeal of bankoverschrijving).
  • Een toegangsbewijs bestaat uit een e-ticket die is verkregen via de online ticketshop Eventix. De barcode op dit ticket is een unieke code en geeft toegang aan één persoon.
  • De aanschaf van tickets is onherroepelijk. Eenmaal verkochte tickets kunnen door de organisatie van het WFM Congres niet worden gerestitueerd. In het geval dat je zelf niet op het WFM Congres aanwezig kunt zijn, mag het ticket wel doorgegeven worden onder voorwaarde dat de organisatie van het WFM Congres 2023 hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dit kan via info@wfmcongres.nl.

Design effectgroep* / Copyright Vlirdens  2023 ©