Vlirdens Campus

Vlirdens Campus | WFM Congres

Opleiden van mensen is een vak.
Ons vak.

En daar zijn we trots op. Want opleiden en ontwikkelen maakt meer werkend. Bij de Vlirdens Campus geloven we in blended learning, maar dan nét een tikkeltje anders. Wij blenden inhoudelijke expertise met het sparren met vakgenoten. Van en met elkaar leren, dat vinden we belangrijk, want zo maken we Nederland met elkaar meer werkend!  Die inhoud wordt continue doorontwikkeld door onze trainers. Zij staan met één been in het leslokaal en met het andere in de dagelijkse praktijk als consultant en coach.

De Campus ontwikkelbouwstenen

Wij bieden de beste trainingen en opleidingen op het gebied van planning & wfm, sales, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Of je nu starter of gevorderd bent, in de zorg, overheid of in klantcontact werkt, de Vlirdens Campus bied jou coaching, opleidingen, trainingen en e-learnings die passen bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte.

Met het aanbod van Vlirdens Campus werk je gericht aan het opbouwen van je kennisfundament, verbreding of juist verdieping van je rol en kennis. We ondersteunen je in de stappen die je wilt maken naar een nieuwe rol en mogelijke vervolgtrainingen. Hiervoor heeft Vlirdens Campus de drie ontwikkel bouwstenen ontwikkeld. Het ontwikkelpad wat je daarin bewandeld wordt bepaald door je niveau, wensen, uitdagingen en achtergrond. Graag gaan we daarom het gesprek met je aan om je daarin een goed advies te geven.

De ontwikkel bouwstenen van Vlirdens Campus

1. Leren – ‘een kennisfundament aanleggen
2. Verbreden – ‘kennis aanvullen, onderzoeken en verkennen vanuit jouw vakgebied
3. Excelleren – ‘specialiseren in je vak