.
Zelfroosteren Prorail

Op het juiste spoor met zelfroosteren

Het is je in de media vast niet ontgaan dat ProRail al geruime tijd kampt met een personeelstekort voor treindienstleiders. Om dit probleem aan te pakken zijn onder andere opleidingsbudgetten verhoogd en doet ProRail veel om nieuw personeel te werven. Daarnaast is ProRail overgestapt op nieuwe personeelsplanningssoftware, waarmee zelfroosteren nu tot de mogelijkheden behoort. Daarmee hoopt ProRail een betere werk-privé balans te faciliteren. In deze sessie vertellen Kwin Woerdeman en Mariëlle Bakker over de aanloop naar de keuze voor nieuwe roostersoftware, de stappen die tot nu toe zijn gezet en hoe ProRail (zelf)roosteren tot een succes wil maken.

Deze sessie wordt aangeboden door: Intus


Kwin Woerdeman, Manager Competence Center ERP

Kwin is een ervaren lijnmanager met ervaring in infrastructuur projectmanagement, planningsmanagement en ICT. Hij heeft vanuit een opdrachtgevers of delivery rol diverse ICT projecten tot een goed einde kunnen brengen, waarvan de invoering van zelfroosteren de laatste is.

Mariëlle Bakker, ICT Projectmanager

Mariëlle is een ambitieuze ICT Projectmanager binnen ProRail voor het domein Assetmanagement & Bedrijfsvoering. Zij heeft sturing gegeven aan het succesvol implementeren van de nieuwe roostersoftware.