.
Goud

Wie de planning in handen heeft, bestuurt de organisatie

Iedere markt en organisatie kent zijn eigen uitdagingen. Toch blijkt uit vorig jaar door PlanMen gehouden interviews dat bestuurders veelal dezelfde uitdagingen kennen als het gaat om vraagstukken als arbeidskrapte en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Luister als Mark Elschot met bestuurders uit verschillende branches in gesprek gaat over waar zij wakker van liggen en welke rol WFM speelt. Wat hebben zij geleerd van afgelopen twee jaar? Welke tips hebben zij om WFM meer draagkracht te geven in het bedrijf? En wat kun jij zelf doen om WFM verder te brengen? Tijdens dit gesprek krijg je een kijkje achter de schermen bij verschillende bedrijven en heb je alle mogelijkheid om je vragen te stellen en inspiratie op te doen voor je eigen organisatie.


Mark Elschot

Mark Elschot is al meer dan 20 jaar op ontdekkingstocht door de wereld van workforce management. In de markt staat hij bekend als een voorvechter van het imago van WFM. Zo is hij een frequente gast bij BNR, is hij blogger bij Customer First en Marketingfacts en heeft hij zijn eigen wekelijkse LinkedIn-blog “Het andere geluid van…..”

Julius de Jong

Sinds 1 februari 2021 is Julius de Jong Director Finance & Control and Workforce Management bij Cygnific. Natuurlijk in een zeer turbulente tijd tijdens Corona gestart. Waar we zagen dat onze ‘moeder’ KLM een enorme negatieve impact heeft gehad door alle travel restricties, kregen wij het alleen maar drukker met alle vragen van ‘onze’ klanten. Bij iedere verandering van de corona regels in de wereld stroomden de social media messages, emails en calls binnen. Nu hopelijk weer naar een periode waarin we weer een betrouwbare forecast kunnen gaan maken, waardoor we weer optimaal onze workforce kunnen gaan managen.

Kjeld Aij

Kjeld Aij, MBA is zowel verpleegkundige als bedrijfskundige en heeft ruim twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg. Hij werkte vijf jaar als directeur bedrijfsvoering voor diverse divisies van het Amsterdam UMC, en heeft sinds 2020 een directiefunctie bij het Erasmus MC.

Kees Veling

Kees Veling, Directeur / Bestuurder van Derkshoes Zorg en Dienstverlening, kenmerkt zich door zijn passie voor goede zorg en zijn nieuwsgierigheid naar de rol die organisaties kunnen vervullen in het netwerk waarin ze actief zijn. Vanuit verschillende rollen heeft hij zich ontwikkeld tot een generalist binnen de gezondheidszorg. Kenmerkend voor hem zijn de termen visionair, innovatief, gepassioneerd, empathisch, resultaatgericht en commercieel. Een leider die inspeelt op de continu veranderende context van de zorg en creatief is in het oplossen van voor komende uitdagingen. Realistisch en overtuigend!

Bart van der Wijst

Bart is aanjager, bouwer en brengt graag energie.  Zowel als fanatieke sporter met triatlons, trialruns, veldrijden en als ondernemer. Alles wat Bart doet, bevat 3 essentiële kenmerken: dat er succes behaald wordt, er flink wat te beleven valt en dat het samen is mét anderen. In 2009 heeft Bart de zorgsector voor PlanMen opgezet en is hij vanaf 2018 betrokken bij de overheidssector. Inmiddels werken meer dan 100 PlanMen collega’s aan samen, succes, beleven.

Bart van der Wijst is commercieel directeur en actief als succes manager van het WFM congres & de WFM awards.