.
Rens-Vossen

Van visie naar praktijk: een duurzame planning

In 2015 werden de Sustainable Development Goals door de VN aangenomen, met daarin 17 doelen voor een betere en duurzamere wereld. Zowel overheden als organisaties hebben grote invloed op duurzaamheid, gelijkheid en gezondheid. En daarmee op het behalen van deze doelen. Maar hoe pak je dat aan? Welke invloed heb jij als WFM’er, als planner, binnen jouw organisatie? Op welke doelen kun jij impact hebben? In deze interactieve sessie gaan we samen op onderzoek uit om te ontdekken waar jij het verschil kunt maken!


Rens Vossen

Rens heeft ruimt 10 jaar ervaring in het Workforce Management vak. Daarbinnen heeft hij ruime ervaring binnen de verschillende facetten van WFM, van planner tot manager. Rens kijkt vaak net even anders naar de dingen, waardoor hij met andere inzichten komt dan je gewend bent. Hiermee maakt hij dagelijks meer werkend.

Voordat Rens het Workforce Management vak koos, is hij afgestudeerd in Internationaal Recht en Mensenrechten. De raakvlakken van het onderwerp van Sustainable Development Goals hiermee is groot. Dus echt precies in het straatje van Rens.