.
Patrick-Hubers-en-Inge-van-Outheusden

Van roostervuller naar onmisbare schakel

Het vak van planning en workforce management verandert, en jij verandert mee! Inge van Outheusden en Patrick Hubers zijn jouw trainer en coach in dit interactieve college. Start vandaag jouw ontwikkeling als WFM’er van de toekomst. Welke veranderingen zien Patrick en Inge binnen het vak van planner? Welke rollen ontstaan er hierdoor? Welke ontwikkeling vraagt dit van jou?

Tijdens deze enerverende sessie krijg je meer inzicht welke vaardigheden en competentie hiervoor nodig zijn en hoe je die het beste kan ontwikkelen.


Inge van Outheusden

Inge kenmerkt zich als een resultaatgerichte, besluitvaardig en bevlogen professional. Ze helpt anderen graag ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als qua kennis en kunde binnen het vakgebied van workforcemanagement. In haar rol als peoplemanager zorg en trainer bij de WFM Academy kan zij haar passie tot uitvoering brengen. Inge is actief in de sector Zorg.

Patrick Hubers

Patrick is als principal consultant bij PlanMen met name actief in de sectoren klantcontact en overheid. Hij houdt zich bezig met o.a. capaciteitsmanagement en de kwantitatieve kant van wfm, zoals forecasting, analyseren en modelleren. Daarbij beweegt hij zich graag door alle lagen van het vak (operationeel, tactisch en strategisch) en de organisatie (werkvloer, planner, manager, bestuur). Als kerndocent van de WFM Academy ontwikkelt en verzorgt hij opleidingen en trainingen. Hij beschouwt zichzelf als “WFM evangelist” en is er van overtuigd dat er altijd méér te leren en ontdekken is in het vakgebied. Stel hem alleen niet te veel vragen, want dan stopt hij niet meer met praten.