Saskia-en-Patrick

Van actualiteit naar een plan

Je herkent het wel… Nieuwsberichten over personeelstekorten, lange wachttijden, onbemande balies. Kom je op je werk, om vervolgens bij het koffieautomaat dezelfde problemen aan te horen binnen jouw organisatie. Het zet je aan het denken, je herkent de geluiden maar je kan niet direct je vinger op de zere plek leggen, laat staan zélf een oplossing te bedenken. Simpelweg omdat het probleem erachter niet direct duidelijk is.

Vlirdens herkent dit, wij gaan op dagelijkse basis in gesprek met onze klanten, die vergelijkbare problemen hebben, om tot de kern te komen. Achter de nieuwsberichten die je leest, zitten geen onoplosbare problemen. De kunst is om ze hanteerbaar te maken. Veel problemen zijn aan te pakken door anders om te gaan met de inrichting van je processen, door techniek slimmer te gebruiken en door het beste te halen uit de mensen die je wél hebt.

Saskia van der Vlies en Patrick Hubers ontleden samen met jullie de actualiteiten, om te ontdekken hoe we Nederland samen weer werkend kunnen maken.


Saskia van der Vlies

Saskia is haar carrière als WFM professional begonnen binnen Rotterdam Ahoy en is sinds 2020 werkzaam bij Vlirdens. Met ruim 10 jaar ervaring bij verschillende opdrachten binnen zorg en overheid én een post HBO opleiding WFM, weet ze de theorie te vertalen naar- en toe te passen in de praktijk. Vooral binnen het overheidsdomein is ze actief bezig om de vertaling te maken van hedendaagse personeelsproblemen die we overal horen en zien in de media en de link met personeelsplanning. Hierin neemt ze je graag mee tijdens deze enerverende meedenk-sessie en de vertaling naar WFM.

Patrick Hubers

Als principal consultant bij Vlirdens helpt Patrick dagelijks mensen en organisaties de waarde van optimale personeelsinzet te realiseren. Waarde voor klanten én voor medewerkers. Dat doet Patrick door aannames in twijfel te trekken en inspirerende alternatieven voor te schotelen. “Evangeliseren” op strategisch niveau, concreet bouwen aan oplossingen in de uitvoering. Uitgaan van de slimme ideeën van mensen en dan samen ontdekken dat stiekem nog meer mogelijk is. Hierbij gebruikt hij zijn jarenlange ervaring in klantcontact, zorg, retail én overheid. Omdat goede ideeën altijd hergebruikt kunnen worden, overal waar organisaties meer werkend willen worden.