.
Randstad

WFM voor een toekomst bestendige arbeidsmarkt

De sociaal economische raad (SER) heeft een rapport uitgebracht met maatregelen voor een duurzame en toekomstige bestendige arbeidsmarkt. Deze maatregelen zijn in het regeer akkoord opgenomen en hebben impact op de Nederlandse Arbeidsmarkt. Dit biedt enorm veel kansen en uitdagingen om planning en workforce management binnen organisaties vorm te geven en het medewerker potentieel te benutten.

Rick Nillesen, principal advisor bij Randstad Nederland, vertelt in deze sessie over het benutten van het arbeidspotentieel en hoe hier op moet worden ingezet op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau.


Rick Nillesen - Randstad

Rick Nillesen

Rick is werkzaam als principal advisor bij Randstad Nederland Groep. Zijn vakinhoudelijke specialiteiten zijn onder andere capaciteitsmanagement , strategische HRM, strategische personeelsplanning en  flexibilisering van de totale organisatie en het benutten van het arbeidspotentieel. Rick heeft ruime ervaring met het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied (van het vormgeven) van HR en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Hij weet als geen ander de ontwikkelingen van buiten te vertalen naar strategie van organisaties en de impact op human resources.