.
Succesmanager-Bart

Succestour: Op stap met successmanager Bart

In deze tour vertelt Bart van der Wijst over het geheim van succesvolle planning en workforce management. Bart is een van de drijvende krachten achter het succes van PlanMen en weet als geen ander wat de ingrediënten zijn om planning te laten slagen binnen de organisatie.

Bart neemt je tijdens deze tour mee over landgoed Zonheuvel en vertelt over de kracht van een inspirerende omgeving, het belang van samenwerking en hoe het delen van kleine successen garant staat voor groot succes. Tijdens de tour neemt Bart je o.a. mee naar het PlanMen kantoor (where the magic happens) en langs de partners waarmee PlanMen samen zorgt voor successen bij klanten.

De succestour vindt twee keer plaats:

  • Aanvang 12:00
  • Aanvang 15:00

N.b. doorgang van deze tour gaat niet door in geval van hevige regen


Bart-van-der-Wijst

Bart van der Wijst, Succesmanager

Bart is aanjager, bouwer en brengt graag energie.  Zowel als fanatieke sporter met triatlons, trialruns, veldrijden en als ondernemer. Alles wat Bart doet, bevat 3 essentiële kenmerken: dat er succes behaald wordt, er flink wat te beleven valt en dat het samen is mét anderen. In 2009 heeft Bart de zorgsector voor PlanMen opgezet en is hij vanaf 2018 betrokken bij de overheidssector. Inmiddels werken meer dan 100 PlanMen collega’s aan samen, succes, beleven.