Vivium

Sneller en slimmer openstaande diensten invullen

Als (zorg)organisatie heb je vaak te maken met grote personeelstekorten. Hierdoor wordt er steeds meer gebruik gemaakt van verschillende flexibele schillen. Vivium Zorgroep en HappyNurse vertellen je over een oplossing voor deze steeds groter wordende problematiek.

Vivium maakt sinds kort gebruik van de FlexHub van Intus. Samen met HappyNurse hebben zij de externe schil hiermee gekoppeld aan het planningssysteem van Vivium. Met één druk op de knop, openstaande diensten uitzetten én kandidaten inplannen voor jouw zorgorganisatie. Een utopie? Nee, zeker niet. De implementatie van een structurele oplossing, zoals de FlexHub, is cruciaal om locaties en wijkteams te ondersteunen en de kwaliteit van zorg te bewaken.

Na deze sessie weet jij hoe de FlexHub werkt, wat de voordelen zijn, maar ook waar je zeker op moet letten. De FlexHub kan worden ingezet om alle vormen van flexibele schillen op een snelle, efficiënte manier in te zetten binnen jouw organisatie. Je kunt dus zowel externe medewerkers, maar ook collega’s van andere organisatie binnen de regio inplannen bij jouw organisatie.
Wil jij meer weten hoe je makkelijker, sneller en efficiënter open diensten kunt invullen? Dan is deze sessie zeker interessant voor jou.


Anne Marie Kunst

Wat maakt het zo interessant om met een hotelschoolachtergrond werkzaam te zijn in de zorg? En vooral als je kijkt naar planning en de ondersteuning van digitalisering?
Na ervaring opgedaan te hebben in marketing en sales is Anne Marie lang geleden overgestapt naar de gezondheidzorg in functies waar planning een belangrijke rol speelt. Door met haar hotelschool bril te kijken naar planningsprocessen blijkt de stap van hotelkamer naar patiënt, cliënt of personeelsplanning in de praktijk niet heel groot te zijn. Het is belangrijk om het proces eenvoudig en helder te maken, waarbij digitalisering enorm kan ondersteunen.