.
Tour WFM Congres

Rondleiding “Werken in- en rondom een SDG house”

Om onze planeet leefbaar te houden voor de komende generaties speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Maar wat hebben duurzaamheid en planning met elkaar te maken?

Landgoed Zonheuvel -het terrein van het WFM Congres en tevens de thuishaven van Vlirdens- is een SDG (Sustainable Development Goal) house. SDG Houses zijn bedrijfslocaties die duurzame ‘hotspots’ vormen in een internationaal netwerk van locaties. SDG Houses bevorderen samenwerking, kennisuitwisseling en ondernemerschap voor duurzame ontwikkeling.

Bart van der Wijst, ambasadeur van het WFM Congres neemt je mee tijdens 3 rondleidingen over landgoed Zonheuvel. Hij vertelt hier op geheel eigen wijze en met de nodige humor over 3 SDG’s die een raakvlak hebben met planning en WFM. Hoe is het om te werken in- en rondom een SDG House?

De volgende onderwerpen komen aan pas.

  1. Goede gezondheid en welzijn
  2. Eerlijk werk en economische groei
  3. Blijven leren; onderwijs

Bart van de Wijst

Bart is als gedreven enthousiasteling ambassadeur van het WFM Congres. Met zijn passie om Nederland meer werkend te maken i.c.m. zijn maatschappelijke drijfveren is hij de ideale frontman voor het congres.

Als commercieel directeur van Vlirdens heeft Bart jarenlang ervaring in het vakgebied van planning en workforce management