.

Het plannerscongres van Europa

De afgelopen 10 jaar is het PlanMen Workforce Management congres uitgegroeid tot het grootste plannerscongres in de Benelux. Honderden organisaties vanuit vele sectoren hebben de afgelopen jaren kennis en inspiratie opgedaan voor hun dagelijkse praktijk. Om nóg beter aan te sluiten op de diversiteit aan bezoekers, wordt het plannerscongres dit jaar gespreid over twee dagen. Hiermee ontstaat meer focus voor de verschillende doelgroepen, meer aandacht voor WFM ontwikkelpaden van organisaties en maximaal effect voor de bezoeker.

Het plannerscongres richt zich op operationeel en tactisch niveau binnen het werkveld van Workforce Management en aanpalend HR, finance en het primaire proces. Nog meer dan vorige jaren gaan deelnemers naar huis met concreet bruikbare handvatten, kennis en instrumenten. Het PlanMen WFM congres is hèt jaarlijkse congres dat je niet mag missen!

TICKETS

De kennis die je tijdens het plannerscongres opdoet is onbetaalbaar maar de tickets zijn gratis! Om verspilling tegen te gaan hebben we echter wel een regel. Annuleren tot een week voor aanvang is kosteloos. Daarna brengen we €75,- per ticket in rekening. Tickets zijn overdraagbaar.

19 September

NON PROFIT

Doelgroep: zorg, (semi)overheid, nuts

Toegang tot congres op 19 sept

Lunch

Breakout sessies

Drank en versnaperingen

Gratis shuttle-bus

PlanMen WFM Awards

20 September

PROFIT

Doelgroep: industrie, retail, telecom, leisure etc.

Toegang tot congres op 20 sept

Lunch

Breakout sessies

Drank en versnaperingen

Gratis shuttle-bus

PlanMen WFM Awards