.
Great Place To Work

Plan jouw great place to work!

Bij PlanMen weten we als geen ander hoe fijn het is om in een Great Place to Work te werken. Zelforganisatie en daarmee zelfroosteren heeft de afgelopen jaren ook haar intrek genomen in meer en meer organisaties.

Zelforganisatie betekent vooral coachen en loslaten en daar een balans in vinden is soms best lastig. In deze sessie geeft Wencke Ester-Lorber tips en tricks die kunnen helpen bij het creëren van een cultuur van vertrouwen waarbij zelforganisatie floreert.


Wencke Ester-Lorber

Na diverse commerciële functies te hebben bekleed bij verschillende mediabedrijven, is Wencke nu commercieel directeur binnen Great Place To Work. Ze gelooft in het delen en inspireren van elkaars verhaal en fungeert graag als bruggenbouwer en netwerker om de Great Place To Work filosofie uit te dragen. Ze is er van overtuigd dat het creëren van psychologische veiligheid op de werkvloer een van de belangrijkste taken van een werkgever is. Dat iedereen binnen de organisatie vrijuit kan spreken, ongeacht kleur, geslacht of rol, en kan bijdragen aan het succes van de organisatie. Het fundament is dus vertrouwen. Great Place To Work meet dat vertrouwen al 35 jaar , wereldwijd in 60 landen en volgt het op via datagedreven consultancy.