.

Personeel uitwisselen met organisaties in de regio

Samen Sterk in een krappe arbeidsmarkt in de zorg

In de regio’s Midden- en West-Brabant hebben zorgorganisaties de handen ineengeslagen om te voldoen aan de groeiende zorgvraag bij een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Om vraag en aanbod beter te kunnen matchen, is een gezamenlijk platform ontwikkeld voor de uitwisseling van personeel. Het platform draagt de naam RITZ: Regionale Inzet Tijdelijke Zorg. Mijke Aarnoudse, projectmanager, vertelt over de totstandkoming van het project. Ook deelt ze ervaringen, leerpunten en tips, en geeft ze een doorkijk hoe het project zich in de toekomst zal ontwikkelen. Ben je op zoek naar een innovatieve manier om je personeelstekort (samen met organisaties uit jouw regio) aan te pakken, schrijf je dan zeker in voor deze sessie!

Deze sessie wordt aangeboden door: Intus


Mijke Aarnoudse

Mijke Aarnoudse

Mijke is een enthousiaste projectleider met ruime ervaring met ontwikkel- en verandertrajecten in en buiten de Zorgsector. Ze krijgt veel energie van het leggen van verbanden en het in beweging krijgen van teams en organisaties.

In het project RITZ (Regionale Inzet Tijdelijke Zorg) werkt Mijke samen met haar collega’s van de zorgorganisaties hard aan het ontwikkelen van een platform om het capaciteitsprobleem in de zorg op een innovatieve en constructieve manier het hoofd te bieden. Haar motto ‘Samen Sterk’ sluit hier perfect op aan. In haar vrije tijd is Mijke een fervent VW Kever liefhebber.