.
MIER!

Een samenvatting van de dag: MiER!

Op het Vlirdens WFM Congres krijgt je hoofd veel informatie te verwerken. Heel veel informatie. Het is fijn dat al die informatie dan aan het eind nog even wordt samengevat. Toch?

Aan het eind van de dag (maar voor de borrel, bites en gezelligheid) zorgen de mannen van MiER voor een samenvatting van de dag. De geïmproviseerde cabaretscenes van MiER zijn een unieke mix van humor, inhoud, muziek, scherpte en veel interactie.

MiER haalt de inhoud van de sprekers razendsnel terug in hun voorstelling, de interactie houdt het publiek betrokken en hun enthousiasme brengt de energie terug bij het publiek.


Erik Kuperus
Michel Verheijden

MiER

De mannen van MiER, Michel Verheijden en Erik Kuperus, werden in 1999 en 2000 tweevoudig kampioen in het NK theatersport met theatersportgroep Pluk de Dag. Ondertussen hadden ze samen de lol van bedrijfsvoorstellingen ontdekt. Uiteenlopend van banken, hondenfokkers en kabelleggers tot kleuterjuffen en hartchirurgen hebben ze als MiER al ruim 1500 voorstellingen geïmproviseerd.

Door hun ervaring weet het duo elkaar blindelings te vinden en het enthousiasme dat zij uitstralen werkt aanstekelijk. MiER kenmerkt zich door veel energie, veel grappen en weinig kunst. MiER won het Deltion cabaretfestival met een score van het publiek van 8,97.