Coniche

The Workforce Champion: Het beheersen van leiderschap in Workforce Management

Hoe positioneer jij je in je rol als WFM’er sterker in de organisatie? We geven inzicht hoe je persoonlijk leiderschap toont binnen deze context en daardoor draagvlak creëert voor jouw eigen ideeën en plannen.

Het gaat hierbij om het begrijpelijk en overtuigend communiceren van de voordelen van WFM voor het bedrijf en de medewerkers. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende belangen en perspectieven binnen de organisatie.

Na deze sessie ben je geprikkeld om met concrete handvatten binnen jouw organisatie aan de slag te gaan!

Deze sessie wordt aangeboden door: Coniche


Marco da Cruz

Sinds 2008 werkt Marco als trainer, docent, coach en organisatieadviseur. Hij is gericht op kwaliteit en heeft zodoende een reflectieve houding waarmee hij altijd probeert zichzelf, de inhoud en vorm te verbeteren. Vanuit zijn betrokkenheid, humor en enthousiasme krijgt Marco beweging los en maakt het verschil in het leerproces van de ander. Marco gelooft in de kracht van leren door ervaren en krijgt energie wanneer hij deelnemers praktische en concrete handvatten geeft om hun werk nog beter uit te voeren. Maar dat neemt niet weg dat hij ook elke dag weer iets leer van alle verschillende mensen en culturen waarmee hij samenwerkt. Dit contact geeft hem veel plezier en voldoening in zijn werk.

Michel Kiezebrink

Michel is een bevlogen professional met een mensgerichte aanpak. Door zijn passie voor het vak klantcontact en de persoonlijke betrokkenheid bij het individu, weet hij mensen te inspireren om nét een stapje extra te zetten. Zijn drive haalt hij uit het werken met mensen. Hij gelooft er vooral in dat door erkenning, acceptatie en waardering optimale groepsdynamica mogelijk is. Door ieder individu onderdeel te maken van het grotere geheel, is hij in staat een team boven zichzelf uit te laten stijgen.