Huurcommissie

De kracht van data, een praktische aanpak met negen bouwblokken.

Vrijwel iedere organisatie beschikt over een schat aan gegevens: over klanten/patiënten/cliënten, werkprocessen en resultaten. Die data kan enorm helpen om je organisatie beter te laten werken. Maar dan moet je wel weten welke data je nodig hebt en hoe je die slim kunt inzetten. Raymond de Wit neemt je mee in de aanpak van De huurcommissie waar ze aan de hand van negen bouwblokken datagedreven zijn gaan werken.

Heb je nog niet zoveel ervaring met datagedreven werken maar zou je daar wel graag meer over willen weten? Dan is deze sessie zeker interessant voor jou.

Je weet na deze sessie hoe je bepaalt welke data je nodig hebt en hoe je die inzet voor WFM-oplossingen op de gebieden mens, proces en techniek.


Raymond de Wit

Raymond is principal WFM consultant en docent WFM. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet” is zijn motto. Hierin wordt Raymond gedreven om resultaten vanuit transparantie te behalen, immers valt of staat samenwerking met collega’s en opdrachtgevers met de oprechte intentie om samen iets beters neer te zetten. Zijn kracht is om ideeën uit te werken tot een werkwijze of model die in de praktijk goed toegepast kunnen worden op het juiste niveau. Als sparringpartner benadert Raymond de wensen tot optimalisatie dan ook vanuit een positief-kritische en betrokken houding.