.
ketenintegratie

Ketenintegratie EPD’s en personeelsplanning

Het tekort aan medewerkers versus de steeds grotere groei van de zorgvraag, leidt tot steeds meer problemen voor personeelsplanning (WFM). Een nieuwe trend is planning vanuit de individuele patiëntvraag in combinatie met historische data over zorginzet. Input voor de roosters/planning vormt hierbij het EPD. Via een unieke integratie met de module Clinical Science wordt dit de basis voor de nieuwe manier van personeelsplanning in ziekenhuizen.  

Aan de hand van praktijkvoorbeelden van deze ketenintegratie worden de voordelen van de nieuwe manier van planning inzichtelijk gemaakt.

Deze sessie wordt aangeboden door: Infor

Brianna Zink, Senior Director of Strategy voor WFM in de zorg

Brianna is de Senior Director of Strategy voor WFM in Healthcare bij Infor, gevestigd in Charlotte, North Carolina, VS. Haar carrière begon in de gezondheidszorg, waar ze in verschillende omgevingen werkte als gediplomeerd verpleegkundige, waaronder langdurige acute zorg, medische chirurgie, intensive care en noodgevallen/trauma. Brianna is gericht op Human Capital Management en Workforce Management-technologie om zorginspanningen van gezondheidsorganisaties te ondersteunen.