Dichterbij

Innovatieve app voor toegankelijke zorg

In deze presentatie van Rianne Balvers van zorginstelling Dichterbij, worden de uitdagingen van personeelstekort en hoge werkdruk in de zorg besproken. Ontdek hoe slimme softwareoplossingen kunnen helpen bij het bundelen van de krachten van zorgprofessionals voor optimale zorg. Dichterbij maakt gebruik van oplossingen op het gebied van HR, planning, management van flexibele personeelslagen en capaciteitsmanagement om de beste zorg te bieden.

Dichterbij zoekt voortdurend naar oplossingen die administratieve taken verminderen en communicatie verbeteren met eenvoudige en effectieve software voor de medewerkers. Tijdens deze sessie legt Rianne Balvers uit hoe Dichterbij de afgelopen jaren innovatieve ondersteuning biedt aan het samenspel tussen cliënten en zorgprofessionals.

Leer a.d.h.v. concrete voorbeelden uit de praktijk hoe je interne medewerkers in hun kracht zet. En hoe dit leidt tot een verantwoorde basisbezetting en flexibel aanpassingsvermogen van Dichterbij. Is het echt nodig om externen in te zetten? Ontdek het als laatste stap in een doordacht roosterverstoringsproces.

Deze sessie is met name interessant voor (capaciteits)planners, leidinggevenden en managers.


rianne balvers

Rianne Balvers

Rianne heeft een indrukwekkende reis in de HR-sector achter de rug, die meer dan 15 jaar beslaat. Haar loopbaan begon binnen de VG sector, waar ze zich specialiseerde in verschillende facetten zoals als Manager Plan-flexbureau. Hier heeft ze niet alleen haar visie op flex ontwikkeld, maar ook haar organisatorische vaardigheden verfijnd. Ze was verantwoordelijk voor het opzetten van capaciteitsplanningssystemen, het implementeren van flexibele werkstructuren en het verbeteren van het wervings- en selectieproces.

Rianne heeft haar expertise verder uitgebouwd bij Dimence Groep en SDB Ayton, waar ze zich toelegde op projectmanagement en capaciteitsplanning. Als Teamleider bij Dimence Groep perfectioneerde ze haar leidinggevende vaardigheden en toonde ze een bijzonder talent voor het motiveren en leiden van teams en bij SDB Ayton als projectleider en consultant bij vele zorg en kinderopvang organisaties geadviseerd over planningsvraagstukken

Bij PlanMen (nu Vlirdens), in haar rol als Senior Consulent, heeft Rianne haar passie voor HR nog dieper kunnen ontwikkelen. Ze adviseerde organisaties over workforce management en hielp bij het optimaliseren van personeelsplanningssystemen in veel facetten binnen zorgorganisaties.

Momenteel is Rianne werkzaam als Teamleider HR bij Dichterbij, waar ze haar uitgebreide ervaring en kennis inzet om het welzijn van werknemers te bevorderen en de organisatie te laten groeien. Haar toewijding aan het creëren van goede basis aan eigen medewerkers en ondersteunende werkomgeving komt hier volledig tot uiting.

Met haar sterke achtergrond in capaciteitsmanagement, werving en selectie, en het ontwikkelen van flexibele werkstructuren, blijft Rianne zich inzetten om positieve verandering te realiseren, zowel binnen als buiten haar organisatie.