.
Barry Callebaut

Hier ìs chocola van te maken

Barry Callebaut, wereldwijd producent van chocolade- en cacaoproducten met maar liefst 12.000 medewerkers en 60 productielocaties maakte een enorme digitaliseringsslag. De doelstelling: uniforme tijdregistratie op alle locaties, automatisering van alle handmatige processen, interfaces naar de lokale salarissystemen, optimalisatie van KPI reports en meer transparantie voor het management. En last but not least een overtuigende user experience voor alle betrokkenen. Verruim je kennis tijdens deze sessie over Barry Callebaut en leer waar je op moet letten bij een project met zo’n grote omvang.

Deze presentatie wordt aangeboden door: ATOSS


Remco Nijland

Remco is Head of Sales voor ATOSS Software AG en werkt vanuit onze Nederlandse vestiging in Utrecht. Hij ondersteunt grote Nederlandse en internationale organisaties bij hun digitale transformatie op het gebied van workforce management, employer branding, employee experience en medewerkersbetrokkenheid. Daarnaast heeft hij de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgebouwd in SAAS en HCM.

Julian Eijfferts

Julian Eijfferts

Julian is Account manager voor ATOSS Software AG en werkt vanuit onze Nederlandse vestiging in Utrecht. Hij helpt Nederlandse organisaties binnen de retail en productie industrie met nieuwe Workforce Management projecten. Samen met Remco Nijland kijken zij naar de behoefte van de klant en helpen zij hen bij het optimaliseren en realiseren van strategische doelstellingen op korte en lange termijn. Daarmee is hij een onmisbare schakel binnen ATOSS geworden.