.
Folkerts en Smit

Folkerts en Smit; een onvergetelijk duo

Een goed begin is het halve werk. En dat geldt ook voor een afsluiting. Befaamde sprekers Paul Smit en Arno Folkerts zorgen voor een opening en afsluiting die indruk maakt met een verrassende combinatie van neuromarketing en humor.


Arno Folkerts

Arno Folkerts (1971) is een sterk voorbeeld van een moderne coachende directeur. Hij is een man van de praktijk die met kennis, gevoel en humor op zowel strategisch als operationeel niveau verandering eenvoudig en concreet maakt. Hij staat bekend om zijn warme doch duidelijke aanpak, waardoor hij in staat is op alle lagen te communiceren. Na een internationale carrière werd Arno Folkerts algemeen directeur bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Hij leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd van een “old school” automobielbedrijf naar een toonaangevende moderne autogroep en werd onder andere Audi dealer van het jaar.


Paul Smit

Filosoof & cabaretier Paul Smit is de meest gevraagde spreker van Nederland. Hij combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering.

Paul Smit studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Hij werkt samen met neurowetenschapper Ayca Szapora m.b.t. het ondersteunen van hersenonderzoek aan de Universiteit Leiden en Dresden.