DJI

Maximaal gebruik planningssoftware door proactief functioneel beheer

Het vakgebied van functioneel beheer van planning- en roostersoftware is zowel sterk in opkomst als in ontwikkeling. Steeds vaker zijn er organisaties die de meerwaarde inzien van professionals die zich tussen de business en IT bewegen en de verbindende schakel zijn tussen deze twee werelden. Waar functioneel beheer nu vaak gericht is op het beheren van een applicatie, zal deze focus steeds meer verschuiven naar een proactieve benadering van gebruikers en belanghebbenden. Een goede regievoering is hierbij onmisbaar en het belang ervan neemt alleen maar toe. Maar hoe werkt dit in de praktijk? In deze sessie nemen Anita en Patricia jou stap voor stap mee hoe zij meer focus aanbrachten op het aansluiten van de functionaliteiten van de planning- en roostersoftware op de dagelijkse praktijk binnen het gevangeniswezen.

De presentatie biedt inspiratie en inzicht hoe een organisatie haar planning- en roostersoftware beter kan laten aansluiten op alle gebruikers en belanghebbenden.

Doelgroep: Voor alle professionals die ervoor willen zorgen dat de planning- en roostersoftware van hun organisatie wél voor hen werkt.


Anita den Hollander

Anita is een gedreven professional met een focus op people, process & change. Met haar ervaring als verandermanager en leidinggevende van functioneel beheer roosteren binnen DJI kan zij als geen ander haar inzichten in de transitie die zij bij functioneel beheer van WFM heeft waargenomen duiden en delen.

Patricia Engelbert

Patricia is een functioneel beheerder met ruim 25 jaar ervaring. De laatste 8 jaar heeft zij zich gespecialiseerd in InPlanning. Door deze ruime ervaring is zij in staat om op een professionele wijze creatieve oplossingen te bieden bij WFM-vraagstukken. Bij het oplossen van deze vraagstukken pakt zij graag de verantwoordelijkheid als verbinder. In deze rol betrekt ze zowel vakgenoten binnen als buiten haar eigen organisatie.