.

Integral

Over Integral Knowledge Utilization

Integral is dé specialist in personeelsplanning en biedt met Checks intelligente en innovatieve software die planners helpt om snel, slim en effectief te plannen. Checks is een flexibel pakket met uitgebreide mogelijkheden om mensen, diensten, taken en werkplekken te verbinden in één overzichtelijk planbord.

Personeelsplanning voor de toekomst

Onze definitie van personeelsplanning is ‘de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment, die de juiste dingen doen’. Personeelsplanningssoftware moet zich in onze beleving primair richten op het plannen van de toekomst met een breed scala aan overzichtelijke planschermen. Softwarepakket Checks richt zich daarom eerst op de planning van de toekomst en integreert de urenadministratie er achteraf naadloos bij.

Overzicht

Checks begrijpt dat overzichtelijke planborden waarop de juiste informatie beschikbaar is, cruciaal zijn voor een planner. Checks biedt een scala aan mogelijkheden voor een continu up-to-date planscherm: een dienstrooster kan eenvoudig worden aangepast aan een gebruiker of aan de situatie waar de planner naar wil kijken.

Werkvraag en benodigde bezetting

Uniek aan Checks is het werkvraag gestuurd plannen. De mensen kunnen in Checks ingepland worden op basis van de benodigde bezetting. Deze werkvraag wordt van te voren ingevuld en de medewerkers worden vervolgens ingepland op basis van beschikbaarheid, competenties, contracten, wensen van de medewerkers, reisafstanden, arbeidstijdenwet en arbeidsvoorwaarden. U ziet in het rooster of de bezetting op orde is of niet en krijgt bij afwezigheid ook suggesties ter vervanging van medewerkers.

Betrokken medewerkers

Naast handmatig plannen kan Checks ook automatisch het rooster voor u maken of u kiest voor zelfroosteren. MyChecks en de ChecksApp helpen uw medewerkers goed te betrekken bij de personeelsplanning. Zij kunnen via de App en MyChecks makkelijk hun eigen rooster inzien. Ook kunnen ze het rooster van collega’s bekijken, beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen, intekenen op openstaande diensten, vakantie aanvragen en tijd registreren.

Koppelingen

Uiteraard worden data via een koppeling van Checks doorgegeven aan applicaties voor salarisverwerking, HR/personeelsadministratie, tijdregistratie en ERP systemen. U bespaart tijd en voorkomt fouten.

Ervaren en deskundige partner

Met ruime ervaring en deskundigheid in huis, is Integral uw partner in personeelsplanning. Ons roosterpakket Checks wordt al 15 jaar gebruikt door organisaties in meer dan 25 verschillende branches. Iedere organisatie met een personeelsplanningsvraagstuk, groot of klein, zou de beschikking moeten hebben over innovatievebetaalbare planningssoftware. Dit heeft geresulteerd in standaard personeelsplanningssoftware die breed toepasbaar is en op innovatieve wijze omgaat met de veranderende arbeidsmarkt: Checks, personeelsplanning voor de toekomst!