.
Capaciteitsmanagement

Capaciteitsmanagement in het belang van je hele organisatie

Tijdens dit inspiratie college vertellen ervaren consultants Peter Koopmans en Ridouan Barnaoui over het belang van capaciteitsmanagement in je organisatie en hoe je dit kunt bewerkstelligen. Om Samen Succes te Beleven is het  belangrijk dat capaciteitsmanagement in de hele organisatie breed gedragen wordt. Ben jij een ervaren WFM’er of houd jij je in jouw baan regelmatig bezig met capaciteitsmanagement? Dan is deze sessie echt iets voor jou!


Ridouan Barnaoui

Work Force Management staat in Ridouan zijn hele “werkleven” centraal, al vanaf 2002. Hij werkt graag met mensen én aan processen om bedrijfsresultaten te verbeteren door middel van techniek (planning systemen). Met de juiste mix tussen medewerker tevredenheid, efficiënte en klanttevredenheid  probeert hij de doelen te bepalen. Ridouan ziet WFM als passie, vooral software selectie en implementatie is een onderdeel waar hij graag zijn rol vervult. Ridouan wil het liefst een inspiratiebron zijn op WFM, hierdoor kunnen werknemers en of collega’s gaan stralen omdat ze in hun kracht komen.

Peter Koopmans

Peter is principal consultant bij PlanMen en heeft sinds 2006 diverse WFM en Contactcenter functies vervuld. Hij werkt graag samen met anderen om het WFM proces bij bedrijven te verbeteren. Daarnaast geeft hij regelmatig WFM trainingen aan de WFM Academy en het Young Talent programma van PlanMen. Peter is een Allround WFM-er maar heeft zich in de laatste jaren meer toegelegd op Forecasting en Capaciteitsmanagement.