.
Blokker

Blokker heeft dé oplossing in huis

Workforce Management software ontwikkelt zich in rap tempo. Het is niet alleen maar het maken van planningen, er is inmiddels veel meer mogelijk. Blokker zette de stap naar een totaaloplossing voor hun distributiecentrum. Ze integreerde meerdere systemen, maakte de stap naar forecasting, automatisch plannen, kwalificatiemanagement en toegangscontrole. Verruim je kennis tijdens deze sessie over de mogelijkheden die Blokker nu inzet én leer waar je op moet letten om de juiste keuze te kunnen maken.

Deze sessie wordt aangeboden door: ATOSS


Remco Nijland

Remco is Head of Sales voor ATOSS Software AG en werkt vanuit onze Nederlandse vestiging in Utrecht. Hij ondersteunt grote Nederlandse en internationale organisaties bij hun digitale transformatie op het gebied van workforce management, employer branding, employee experience en medewerkersbetrokkenheid. Daarnaast heeft hij de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgebouwd in SAAS en HCM.

Julian Eijfferts

Julian Eijfferts

Julian is Account manager voor ATOSS Software AG en werkt vanuit onze Nederlandse vestiging in Utrecht. Hij helpt Nederlandse organisaties binnen de retail en productie industrie met nieuwe Workforce Management projecten. Samen met Remco Nijland kijken zij naar de behoefte van de klant en helpen zij hen bij het optimaliseren en realiseren van strategische doelstellingen op korte en lange termijn. Daarmee is hij een onmisbare schakel binnen ATOSS geworden.