artificial intelligence

Hoe verandert Artificial Intelligence de toekomst van Workforce Management?

Stelt je eens voor dat je met behulp van “Artificial Intelligence” de WFM-processen binnen jouw organisatie zou kunnen optimaliseren. Hoe zou dat jouw bedrijfsresultaten verbeteren? Hoe zou dat jouw medewerkers helpen om meer tijd te besteden aan complexere taken en daarmee hun vaardigheden en expertise verder ontwikkelen? Hoe kan je beter anticiperen op toekomstige veranderingen?

Bij onze presentatie bespreken we deze mogelijkheden en meer, o.b.v. enkele klantcases. Onze sprekers zullen jou laten zien hoe AI kan worden ingezet om voorspellingen te doen over de workload en de benodigde bezetting, hoe het kan helpen bij het automatiseren van routinetaken, en hoe het kan bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de planning en daarmee de klanttevredenheid.

We zullen ook dieper ingaan op de potentie van AI om trends en patronen in data te identificeren, waardoor betere beslissingen kunnen worden genomen en jouw organisatie kan blijven groeien en bloeien.

We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op deze inspirerende en verrijkende bijeenkomst.

Deze sessie wordt aangeboden door: Infor


Johan Bleumink

Johan is al meer dan 25 jaar een toonaangevende expert op het gebied van HR/WFM/payroll en IT. Met zijn uitgebreide ervaring als consultant, solution consultant en salesprofessional heeft Johan talloze organisaties geholpen om hun processen te optimaliseren. Van Nederland tot aan EMEA heeft Johan een indrukwekkend track record van successen opgebouwd, wat hem heeft gebracht tot de rol van sales director HCM en WFM bij Infor.

Met zijn passie voor automatisering en zijn skills om met klanten te brainstormen, is Johan de drijvende kracht achter veel van de innovatieve oplossingen die organisaties vandaag de dag gebruiken om hun processen te verbeteren. Of het nu gaat om het optimaliseren van de HR-processen, het stroomlijnen van de payroll of het verbeteren van de WFM-strategie, Johan is de expert die organisaties helpt om het meeste uit hun technologie-investeringen te halen.

Theo Nguyen Le

Theo is ruim 10 jaar werkzaam op het snijvlak van business, data en IT. Met een combinatie van technische universitaire studie en gezonde interesse in IT, heeft Theo een prettige basis om in gesprek te gaan met de business over digitalisering. Hij vertaalt de technische concepten naar mogelijkheden om organisaties te verder te helpen. Met behulp van de vele technische Infor cloud oplossingen, bedient hij een variëteit aan sectoren om aan te tonen wat de mogelijkheden zijn.