.
Software-selectie

Aanschaf WFM software klantcontact. Oude wijn in nieuwe zakken?

Hoe kom ik tot een keuze van de juiste WFM software voor mijn organisatie! Hoe pak ik dit aan en waar moet ik aan denken? Welke krachten spelen er en waar moet ik rekening mee houden? Zijn er beïnvloeders die ik over het hoofd heb gezien en hoe beoordeel ik nu de verschillende aanbieders op een goede eerlijke manier. Zeker als er op dit moment geen WFM software wordt gebruikt komt er veel op je af. Is er al WFM software aanwezig, maar wil ik vernieuwen? Krijg ik dan “oude wijn in nieuwe zakken”…..

Deze sessie wordt aangeboden door: Calabrio


Ronald van Randeraad

Ronald is senior consultant bij PlanMen. Een enthousiaste en ervaren Workforce managementspecialist die organisaties helpt in het optimaliseren van hun WFM proces. Iemand die instaat is om de balans te vinden tussen het klant belang, de efficiëntie van het bedrijf en de medewerker tevredenheid.

Marc van Gerwen

Marc is principal consultant bij PlanMen. Een innovatieve WFM specialist met een bewezen track record voor het leveren van inspirerende oplossingen voor bedrijven. Een leider in staat om diverse teams en medewerkers te motiveren om samen de meest uitdagende doelen te bereiken. Iemand met effectieve communicatieve vaardigheden, die zijn medewerkers en collega’s enthousiasmeert om de centraal gestelde doelstellingen te bereiken.